Elokuvakerho Kino Iglu
Suomeksi In English - Festarit 2018 Kino Iglu Facebookissa

Uutiset

Suomen hauskin mies esitettiin Kino Iglussa

23.04.2018 16:59

Kino Iglu esitti lauantaina 21.4. Heikki Kujanpään tuoreen elokuvan Suomen hauskin mies. Karkkilalaisen Kujanpään lisäksi elokuvaa saapui esittelemään sen pääosan esittäjä ja monesta ikimuistoisesta roolista tuttu mestarinäyttelijä Martti Suosalo. Alunperin myös toisen käsikirjoittajan, Mikko Reitalan, piti olla paikalla, mutta tämä peruuntui.

 

Esittelyssään Kujanpää ja Suosalo painottivat erityisesti elokuvan historiallisia taustoja. Vuoteen 1918 ja Suomen sisällissodan aikaiselle punavankileirille sijoittuva Suomen hauskin mies nojaa vahvasti tositapahtumiin, mutta kertomus itsessään on fiktiota. Se ei siten ole kenenkään elämäkertaelokuva tai kuvaus mistään tietystä historiallisesta tapahtumasta vaan eri lähteistä yhdistelty tarina.

 

Karkkilasalista 280 täyttänyt Suomen hauskin mies on yhtä elokuvaa vaille valmiin kevätkauden toistaiseksi eniten yleisöä kerännyt näytös eikä ihmekään. Kuten elokuvan apulaisohjaaja Jouni Mutanen on todennut Kujanpään elokuvasta: ”Suomen hauskin mies oli jo elokuvakäsikirjoituksen luettuani niin mahtava kokemus, että olin pari päivää ihan laukalla. Ja laukka vain kiihtyi seuratessani kesän aikana ohjaajan, näyttelijöiden ja taiteellisen ryhmän millintarkkaa taontaa, kun tekstiin puhallettiin henki. Suomen hauskin mies on kirjoitettu samaan kiveen kuin muutkin aikaa kestävät napakympit.”

 

Kauden päätöselokuva Calamari Union esitetään 19.5. kello 16 Karkkilasalissa. Paikalla elokuvaa esittelemässä ovat Aki Kaurismäki, Mato Valtonen ja Sakari Kuosmanen.

 

1_4
Martti Suosalo ja Heikki Kujanpää

 

Uutuuselokuva Suomen hauskin mies Kino Iglussa! Esittelijävieraina Martti Suosalo, Heikki Kujanpää ja Mikko Reitala!

04.04.2018 11:45

Uutuuselokuva Suomen hausk in mies Kino Iglussa! Esittelijävieraina Martti Suosalo, HeikkiKujanpää ja Mikko Reitala!

Kino Iglussa esitetään maaliskuussa 2018 ensi-iltansa saanut elokuva Suomen hauskin mies, jonka on ohjannut Heikki Kujanpää. Karkkilassa asuva Kujanpää on monipuolisella urallaan ohjannut ja käsikirjoittanut elokuvia, kuten Pieni pyhiinvaellus ja Putoavia enkeleitä sekä tv-tuotantoja, k     uten Joulukuusivarkaat ja Taskuparkki. Hänet tunnetaan myös teatteriohjaajana ja näyttelijänä.

Kulunut vuosi on ollut Kujanpäälle supervuosi. Onhan hän ohjannut j a käsikirjoittanut televisiosarjan Donna sekä elokuvan että teatteriversion Suomen hauskimmasta miehestä.Teatteriversiota esitetään edelleen Helsingin Kaupunginteatterissa.

Suomen hauskimmassa miehessä kuolemaan tuomitut vangit valmistavat näytelmän vartijo idensaja saksalaisjoukkojen komentajan viihdyttämiseksi, saadakseen uuden oikeudenkäynnin. Teatterilaisten joukkoa johtaa Suomen hauskimmaksi mieheksi mainittu Toivo Parikka. Pienet inhimilliset teot saavat suuren merkityksen ja mustan huumorin sävyttämän elokuvan komedia kumpuaa sieltä mistä suurin tuskakin: kuolemanpelosta ja epäoikeudenmukaisuudesta. Näyttelijöinä elokuvassa ovat mm. Martti Suosalo, Leena Pöysti, Jani Volanen, Paavo Kinnunen, Panu Vauhkonen, Jussi Lehtonen, Petri Kaukoranta ja Karri ”Paleface” Miettinen.

Elokuvan tulevat Kino Igluun esittelemään pääosannäyttelijä Martti Suosalo, ohjaaja ja
käsikirjoittaja Heikki Kujanpää  ja käsikirjoittaja Mikko Reitala. Elokuvanäytös järjestetäänyhteistyössä Kinotourin kanssa.

Jonottamisen välttämiseksi lippuja kannattaa ostaa ennakkoon Karkkilan Aito Kullasta.

Liput 9€. Kesto 103 min. K12

Suomen hauskin mies Kino Iglussa la 21.4. klo 16 (Karkkilasali, Anttilankatu 2-4)
Tiedustelut: Mika/044-467 5442

suomen_hauskin_mies_21_4_juliste-ehdotus-01
Suomen hauskin mies

 

Kohtalo esitettiin Kino Iglussa 24.3.

26.03.2018 14:51

Kino Iglu esitti lauantaina 24.3. Youssif Chahinen Kohtalon Esa Salovaaran esittelemänä. Salovaaran esittely painotti Kohtalon sijasta ohjaaja Chahinea, tämän elämää ja taustoja. Kristilliseen perheeseen Aleksandriassa syntynyt Chahine oli arabialaisen elokuvan tärkeä innovaattori, joka usean vuosikymmenen mittaisellaan urallaan tarttui rohkeasti vaikeampiinkin aiheisiin pitäen lujasti ihmisyydestä kiinni. Kino Iglussa esitetty Kohtalo onkin eräänlainen heijastuma tästä: 1100-luvun Andalusiassa tuomari Averroes taistelee rakkaudella ja ymmärryksellä ympärillään olevaa vihaa ja suvaitsevattomuutta vastaan.

 

Lauantaina 21.4. Kino Iglu esittää karkkilalaisen Heikki Kujanpään tuoreen elokuvan Suomen hauskin mies. Ohjaaja Kujanpään lisäksi näytöstä esittelemään saapuvat näyttelijä Martti Suosalo ja Mikko Reitala.

 

Esa Salovaaran haastattelu
1_s
Esa Salovaara

Runollinen arabielokuva Kino Iglussa!

07.03.2018 09:28

Kino Iglussa esitetään arabimaailman arvostetuimman ohjaajan Youssef Chahinen Al-Massir eli Kohtalo. Vuonna 1997 ilmestynyt elokuva on kolmen teeman yhdistävä kokonaisuus: Se on historiallinen muisto Chahinen lapsuuden Aleksandriasta, missä muslimit, kristityt ja juutalaiset elivät sovussa keskenään. Siis ylistys avarakatseisuudelle ja suvaitsevaisuudelle, josta on aina ollut pula ihmiskunnassa, niin nytkin.

Elokuvan päähenkilö on filosofi ja tuomari Averroës (1126-1198), jonka tärkeimpiä pyrkimyksiä oli löytää yhteys Aristoteleen ja Koraanin välillä. Averroës joutui oman aikansa fanaatikkojen ja poliittisten opportunistien uhriksi ja monet hänen kirjoituksistaan ja kommentaareistaan päätyivät rovioille. Sananvapaus on yksi elokuvan teemoista.

Synkähköstä aiheestaan huolimatta Chahinen myöhäiskauden teos on optimistinen ja elämänuskoinen elokuva. Tanssi ja laulu ovat tärkeimmät aseet fundamentalismin ja suvaitsemattomuuden vastaisessa taistelussa. Miten nuoret miehet saadaan pois ääriryhmien hypnoottisesta otteesta? Taiteen ja rakkauden voima on vahvasti esillä elokuvassa.

Elokuvan tulee esittelemään Esa Salovaara, kirjastoalan ammattilainen Jyväskylästä, jolle Sodankylän elokuvafestivaalit ovat olleet elokuvakoulu. Hän on ollut siellä 27 kertaa, joten jo tällä perusteella Salovaaraa voi kutsua cinefiiliksi eli elokuvahulluksi. Ihmiseksi joka haluaa katsoa ja katsoo paljon elokuvia. Jolle elokuvat ovat osa verenkiertoa kuten hemoglobiini.

”Olen sitä mieltä, että elokuvat on tarkoitettu katsottaviksi valkokankaalta, mieluiten filmikopioina. Elokuvan katsomistilanne on kollektiivinen uni”, toteaa Esa Salovaara ja siitähän on kysymys Kino Iglun elokuvanäytöksissä.

Elokuva kestää 135 minuuttia. Esitetään 35-milliseltä filmiltä. K12.

Liput 5€.

Elokuvakerho Kino Iglun esitys lauantaina 24.3. klo 16 (Karkkilasali, Anttilamkatu 2-4).

kino_iglu_2018_Kohtalo Youssef Chahine_juliste uusi Testitesti-01
Youssef Chahinen Kohtalo esitetään 24.3. Karkkilasalissa

 

Suomalaisen lyhytelokuvan historiaa Kino Iglussa

28.02.2018 12:39

Kino Iglun helmikuun näytös oli sarja historiallisia suomalaisia lyhytelokuvia. Risto Jarva-seuran kokoaman teossarjan saapui esittelemään elokuvaohjaaja Ville Suhonen, jonka ohella Karkkilasalin lavalle nousi myös kokoonpano LauNau -- Laura Naukkarinen (piano) ja Topias Tiheäsalo (kitara) -- säestämään sarjan viittä ensimmäistä mykkäkaudella tehtyä elokuvaa. Näissä itsenäisen Suomen alkuvaiheissa tehdyissä elokuvissa päästiin esimerkiksi tutustumaan Jean Sibeliukseen tämän kotonaan ja talviseen Helsinkiin.

 

Näytöksen aluksi Ville Suhonen arvioi, ettei sarjan kokoaminen suomalaisen lyhytelokuvan epätasaisesta laadusta johtuen ollut vaikeata. Iskevimmät teokset hänen mukaansa olivat valmistumisajankohdaltaan varhaisimmat, mykkäkauden elokuvat, jotka olivat jopa modernimpia kuin myöhemmät. Tämän saattoikin huomata esimerkiksi Ahon & Soldanin vuonna 1933 valmistunutta Kun elohopea laskee katsoessa: kamera liikkuu sulavasti ja vapaasti luistelijoiden joukossa, aivan kuin ollen yksi heistä.

 

Viiden säestetyn mykkäelokuvan lisäksi nähtiin vielä 12 muuta lyhytelokuvaa eri vuosikymmeniltä. Näiden joukossa oli muun muassa kaksi Aki Kaurismäen elokuvaa, Rocky VI ja These Boots.

 

Kino Iglun maaliskuun elokuva on Youssef Chahinen Kohtalo vuodelta 1997. Se esitetään 24.3. kello 16 Karkkilasalissa 35 millimetrin filmiltä.

 

 

4

Ville Suhonen
3-1
LauNau säestää elokuvaa

Elokuvaohjaaja Ville Suhonen ja LauNau: n musiikkia Kino Iglussa!

07.02.2018 08:42

Kino Iglussa esitetään lauantaina 24.2. TERVANPOLTOSTA ROCKY VI:EEN - itsenäisen Suomen lyhytelokuvien sarja vuosilta 1918- 1986.

Risto Jarva- seuran kokoama lyhytelokuvasarja kertoo maastamme jotain sellaista, johon pitkät näytelmäelokuvat eivät välttämättä ikinä pysty. Ne antavat laaja-alaisemmin vinkkejä siitä, mikä suomalaisille on ollut tärkeintä? Millaisia me olimme? Millaisiksi tulimme?

Esittelijävieraaksi Kino Igluun saapuva Ville Suhonen onkin todennut:

”Lyhytelokuvien takaa löytyy se menneisyys, josta meidät on tehty. Historian peili on kameran silmässä. Tätä juhlasarjaa katsellessa moni katsoja palaa aikaan, jolloin kaikki oli vielä itselläkin edessä.”

Ville Suhonen on elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja, joka on ollut tekemässä 30 lyhytelokuvaa, dokumenttia ja musiikkielokuvaa. Vuonna 1998 Suhonen käsikirjoitti ja oli toisena ohjaajana elokuvassa Poika ja Ilves. Myös hänen dokumenttinsa Metsän tarina (2012) ja Ompelijatar (2015) ovat olleet menestyksiä.

Sarjan mykkäelokuvat tulee säestämään kokoonpano LauNau, joka pitää sisällään Laura Naukkarisen (piano) ja Topias Tiheäsalon (kitara).

Laulaja ja lauluntekijä Naukkarisen viides levy Poseidon oli ehdokas vuoden 2018 Emma-gaalassa.

Levyllä soittaa myös karkkilalaislähtöinen rumputaiteilija Samuli Kosminen.

Kino Iglun esitys la 24.2. klo 16 Karkkilasalissa (Anttilankatu 2-4).

Liput 5€. Kahvio.

Esitettävät lyhytelokuvat:

Tervanpolttoa Lapissa (1918) 

Kiljusen pojat koulussa (1921) ohj. Jalmari Finne

Jean Sibelius kotonaan (1927) ohj. Aho & Soldan

Ravintolayleisö kameran silmällä (1930) ohj. Valentin Vaala

Kun elohopea laskee (1933) ohj. Aho & Soldan

Finlandia-katsaus 7 (1943) ohj. Björn Soldan

Kansa siirtyy rauhan töihin (1946) ohj. Holger Harrivirta

Radio (1951) 

Aamua kaupungissa (1954) ohj. Jörn Donner

Työtä Ylioppilasteatterissa (1961) ohj. Risto Jarva

Ovi (1965) ohj. Erkko Kivikoski

Hyppy (1965) ohj. Eino Ruutsalo

Eläköön nuoruus! (1968) ohj. Jaakko Pakkasvirta

Ampumarata (1969) ohj. Eila Kaarresalo-Kasari

Elsa (1981) ohj. Marja Pensala

Rock’y VI (1986) ohj. Aki Kaurismäki

These Boots (1994) Aki Kaurismäki

 

Tervanpoltosta Rockyyn -esitekuva
TERVANPOLTOSTA ROCKY VI:EEN
LauNauValolle09by_Sami_Sa¦ênpa¦êkkila¦ê
LauNau

Elokuvaohjaaja Teemu Nikki esittelijävieraana Kino Iglussa

26.01.2018 11:37

Kino Iglussa esitettiin 20.1. Ed Woodin Plan 9 from Outer Space eli Haudanryöstäjät ulkoavaruudesta, jota on monesti tituleerattu ”maailman huonoimmaksi elokuvaksi”. Tästä saatiin lauantaina todisteita narun päissä lentelevien avaruusalusten ja lentokoneen seinänä käytetyn suihkuverhon muodoissa. Elokuvasta puuttui myös jännite ja tunteet, joihin katsojat voisivat samaistua ja tempautua mukaan. Enimmäkseen elokuva olikin päämäärätöntä vaeltelua hautausmaalla, aivan kuten Visa Mäkisen elokuvissa, joissa tosin ajellaan autolla paikasta A paikkaan B.

Ed Woodin elokuvassa on paljon tahatonta komiikkaa, mutta myös muita ulottuvuuksia, joita elokuvaohjaaja Teemu Nikki korosti esittelypuheenvuorossaan.

”Ei varmasti ollut helppoa tehdä elokuvia 50 ja 60- luvulla, 60 000 dollarin budjetille. Filmi oli kallista, minkä takia Ed Woodilla ei ollut varaa tehdä kuin yksi otto jokaisesta kohtauksesta. Eipä siis ihme, että mikki näkyy välillä kuvassa ja lavasteet heilahtelevat,” totesi Teemu Nikki.

Ed Woodilla oli Nikin mielestä samanlaista intoa tehdä elokuvia kuten Orson Wellesillä, vaikka tuotantojen laatu onkin hieman eri tasoa. Rakkaus elokuviin on tekemisen perusteena nykyäänkin ja rahasta on aina pula, vaikka nykytekniikka helpottaa kuvausteknisissäi asioissa.

Elokuvan näyttelijäkaartista Nikki mainitsi mm. ruotsalaisen ammattipainijan Tor Johnsonin, jonka arven paikka vaihtelee naamassa kuvausten aikana ilmenneiden allergisten reaktioiden takia, ja Maila Nurmen eli Vampiran, joka väitti syntyneensä Suomessa. Vampira oli kieltäytynyt puhumasta elokuvassa, koska hänelle kirjoitetut repliikit olivat olleet niin surkeita.

Isoin nimi elokuvassa oli alkuperäinen mykkäelokuvien dracula Bela Lugosi, joka kuoli kuvausten aikana. Monesti on arveltu, että Ed Wood käytti morfiiniriippuvaista ystäväänsä hyväksi, mutta Nikin mielestä kyseessä oli myös muusta: Ed Wood fanitti Bela Lugosia ja halusi olla tämän lähellä myös elokuvan tekemisen muodossa.

Katsojia Kino Iglun näytöksessä oli viisikymmentä ja mokkapalojen sijaan myytiin suklaalla kuorrutettua kuivakakkua.

 

tn
Teemu Nikki

Kino Iglun kevät käyntiin ”maailman huonoimmalla elokuvalla”

10.01.2018 16:27

Elokuvakerho Kino Iglun näytökset Karkkilasalissa jatkuvat 20.1. Ed Woodin elokuvalla Plan 9 from Outer Space eli Haudanryöstäjät ulkoavaruudesta (1959). Filmiltä näytettävä campklassikko on ite-elokuvantekijöiden uranuurtajan Ed Woodin legendaarinen pääteos, jota on monesti kutsuttu maailman huonoimmaksi elokuvaksi.

Elokuvasta voi bongata narun päässä leijailevia paperilautasia ja virkamiesasenteella käyttäytyvän tappajamustekalan. Juonikin on yhtä kummastusta. Avaruuden muukalaiset ovat huolissaan maapallolla tehtävistä ydinkokeista. Muukalaiset pelkäävät tiedemiesten kehittämän erikoispommin tuhoavan auringonvalon ja ottavat käyttöön suunnitelman numero yhdeksän.

Elokuvassa vilahtaa mykkäelokuvien tähti Bela Lugosi, joka kuoli kuvausten aikana luullen olevansa tekemässä jotain ihan muuta elokuvaa. Suomalaisittain mielenkiintoista elokuvassa on Petsamossa syntynyt ja Emmy- ehdokkuuden vuonna 1954 televisio-ohjelmastaan The Vampira Show saanut ampiaisvartalo Vampira eli Maila Nurmi (1921-2008)

Esittelijävieraaksi Kino Igluun saapuu elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Teemu Nikki. Kymmeniä elokuvia tehnyt Nikki tunnetaan mm. #lovemilla-tv- sarjasta, joka voitti vuosina 2013 ja 2014 lasten- ja nuorten Kultaisen Venla- palkinnon. Nikin vuonna 2017 julkaisema Armomurhaaja on menestynyt hyvin Suomessa ja herättänyt kansainvälistäkin huomiota.

Kino Iglun elokuvanäytös la 20.1. klo 16 Karkkilasalissa (Anttilankatu 2-4). Liput 5€.

Kausikortteja ja ennakkolippuja voi ostaa Karkkilan Aito Kullasta. Lipun voi varata osoitteessa www.kinoiglu.fi

kino_iglu_2018_plan_9_juliste uusi
 

 

Kino Iglun kevätkauden ohjelmisto on julkistettu

07.12.2017 13:29

Elokuvakerho Kino Iglu jatkaa elokuvanäytösten järjestämistä lauantaisin klo 16 Karkkilasalissa. Kevään 2018 ohjelmisto lähtee liikkeelle tammikuussa ”maailman huonoimmasta elokuvasta” ja päättyy toukokuun Kaurismäki-erikoisnäytökseen. Välissä näytetään sarja itsenäisen Suomen lyhytelokuvia, arabiankielinen harvinaisuus ja karkkilalaisen Heikki Kujanpään uutuuselokuva Suomen hauskin mies. Esittelijävieraiden sarjan aloittaa tammikuussa elokuvaohjaaja Teemu Nikki.

Kausikortteja ja ennakkolippuja yksittäisiin näytöksiin voi ostaa Aito Kullasta! Liput 5€/9€ (21.4. ja 19.5.) Kausikortti 25€.

20.1. Plan 9 from Outer Space Ed Wood (1959)
24.2. TERVANPOLTOSTA ROCKY VI:EEN - itsenäisen Suomen lyhytelokuvia (1918- 1986)
24.3. Kohtalo Youssef Chahine (1997)
21.4. Suomen hauskin mies Heikki Kujanpää (2018)
19.5. Calamari Union Aki Kaurismäki (1985)


Tiedustelut: www.kinoiglu.fi /mika.latti@karkkila.fi / 044-467 54 42

kino_iglu_2018_plan_9_juliste uusi
Kevään 2018 juliste

 

Kino Iglun elokuvafestareilla yli 2000 kävijää!

16.11.2017 11:01

Elokuvakerho Kino Iglun 18 näytöksestä ja 40 elokuvasta koostuneet festarit keräsivät yli 2000 kävijää ja vaikuttavan joukon vieraita, muiden muassa jääkiekkovalmentaja Alpo Suhosen, elokuvaohjaajat Liisa Helmisen, Mia Halmeen, Veikko Niemisen ja Matti Ijäksen, näyttelijät Kati Outisen, Simon Hussein Al-Bazoonin ja Sherwan Hajin. Heidän lisäkseen vilahti Karkkilassa myös näyttelijä Antti Reini, tosin tällä kertaa esiintyvänä muusikkona lauantain festariklubilla kahvila Pakarissa, missä esiintyi myös jazzkokoonpano Uksila-Sauros-Saastamoinen. Kino Iglun yhteistyökumppaneista Lukeva ry:n ja Sodankylän elokuvajuhlien edustajiakin oli paikalla.

Festareiden käytännön toteutuksesta vastasivat Kino Iglun vapaaehtoisten lisäksi Ruukinpajan ja Werstaan nuoret, joiden tehtäviin kuului näytöskaluston pystyttäminen odottamattomille näytöspaikoille kuten Karkkilan Autohuollon ja Puutarha Sundströmin tiloihin, kahvion pitäminen, lipunmyynti ja videomuotoisen festivaalireportaasin tekeminen. Työtehtävät hoidettiin innolla ja tunnollisuudella.

 Festivaalien ohjelmisto koostui sekoituksesta dokumentteja, pitkiä ja lyhyitä elokuvia sekä näytöksistä peruskoululaisille, lukiolaisille, eläkeläisille että muulle innostuneelle elokuvayleisölle. Joukossa oli töitä karkkilalaisilta elokuvantekijöiltä kuten Aleksi Salmenperältä, Heikki Kujanpäältä ja Aki Kaurismäeltä, mutta myös ulkopaikkakuntalaista elokuvataidetta oli nähtävissä esimerkiksi klassikkojen, kuten Bensaa suonissa
muodossa. Sunnuntain lyhytelokuvasarjassa nähtiin Stadian elokuvaopiskelijoiden sekä karkkilalaisten ja vihtiläisten nuorten tekemiä lyhytelokuvia. Oman erikoisuutensa tarjosi kokeellisemmankin ilmaisun suuntaan taipunut suomalais-tsekkoslovakialainen jääkiekkoelokuva Reilu peli, jonka omalaatuisia syntyvaiheita muisteli Piippuhyllyllä esittelijä Alpo Suhonen.

Festareilla esitettiin yksi uutuuselokuva, Pertti Kurikan nimipäivät-yhtyeestä kertoneen Kovasikajutun jatko-osa Tokasikajuttu. Näytöksessä olivat paikalla yhtyeen basisti Sami Helle ja laulaja Kari Aalto. Festivaalien teeman, historiallisia kohtaamisia kaupungissa, hengessä he kertoivat omasta suhteestaan Karkkilaan. Kari Aalto on tuttu kaveri moottoripyörien tuunausporukoissa ja vinkkasipa basisti Helle historiallisten tapaamisten olevan Karkkilan kaupungin kesäisillä iltatoreilla mahdollisia, sillä onhan miehellä paikkakunnalla kesämökki. Tokasikajutun näytös järjestettiin yhdessä Lukeva ry:n kanssa ja paikalla oli paljon elokuvafaneja Uudeltamaalta Lyhty ry:n sidosryhmät mukaan lukien.

Ennen Tokasikajuttua Karkkilassa järjestettiin elokuvanäytös Vihdissä, missä esitettiin Kovasikajuttu Kuoppanummen koululaisillle. Kino Iglu siis laajensi reviiriään Vihtiin!

Kino Iglun puolesta tapahtuman järjestäminen oli myönteinen kokemus. Erityisiä onnistumisia olivat ”spesiaalinäytökset” matkaprojektorilla ja koululaisnäytökset.

Suuret kiitokset upeille esittelijöille, vieraille ja yleisölle, jota ilman Kino Iglu ei esittäisi yhtäkään elokuvaa. Kiitos festivaalit tehneille nuorille ja yhteistyökumppaneille! Ja onnea satavuotias Suomi!

Tästä on hyvä jatkaa kevätkaudelle, jonka ohjelma julkaistaan joulukuussa.

Festivaalivieraiden haastattelut ovat katsottavissa YouTubesta Kino Iglun kanavalta.

ttp_4-6
Pennebakerin Shake alkamaisillaan Sundströmin puutarhassa

0 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 -