Elokuvakerho Kino Iglu
Suomeksi In English - Festarit 2018 Kino Iglu Facebookissa

Tyhjiö + Tiikeri

ajankohtana 26.01.2019 16:00 paikassa Karkkilasali

Tyhjiö
Eeron (Tommi Korpela) kirjailijanura on laskussa ja vuosikausia odotettu romaanin käsikirjoitus ei synny millään ilveellä. Pihla (Laura Birn) on näyttelijä kansainvälisen läpimurron kynnyksellä. Kumpikin taiteilija keskittyy uraansa, eikä osaa ottaa huomioon toisiaan.

Eero ajautuu erikoiseen seikkailuun pelastaessaan kirjallisen uransa. Pihla taas yrittää sovittaa yhteen näyttelijäntyön ja yllättäen ilmestyneen äitiyden. Pariskunnan henkisen rimpuilun lavasteina ovat median ja sukulaisten lisäksi Inarin, Havannan ja Hollywoodin maisemat.

Tyhjiö on Karkkilassa asuvan Aleksi Salmenperän ohjaama elokuvaprojekti, joka tehtiin lähes kokonaan talkoovoimin. Elokuvan päärooleissa ovat Laura Birn, Tommi Korpela, Hannu-Pekka Björkman, Matleena Kuusniemi, Minna Haapkylä, Kaija Pakarinen, Kari Heiskanen ja Pihla Viitala.

Kesto 97 min. K12.

Esittelijävieraiksi ovat tulossa Aleksi Salmenperä ja Tommi Korpela.

Tiikeri
Myöskin Karkkilassa asuvan Mikko Myllylahden lyhytelokuva Tiikeri sai ensi-iltansa vuonna 2018 Cannesissa Semaine de la critiquen ohjelmistossa. Myllylahti oli toinen menestyksekkään Hymyilevä mies -elokuvan käsikirjoittajista, joten paluu Cannesin punaisille matoille oli varsin luonteva. Elokuvan kesto on 10 minuuttia.

Mikko Myllylahti esittelee elokuvansa.

Elokuvat esitetään nykyformaatilla yhteistyössä Kinotourin kanssa.

Liput: 10 euroa

Varaa lippuja

Vapaita paikkoja: 58
Varaajan koko nimi:

Varattavien lippujen määrä:

Tarkistuskysymys

Onko Kino Iglu elokuvakerho? (Kyllä vai ei)